Ny årsmøtedato

Postet av Førde IL den 14. Apr 2021

Som følge av kovid 19 og nedstenginger, så Førde IL seg nødt til til å utsette årsmøtet og ny dato blir på Filhuset 27.april kl.19.00. Registrering av frammøtte starter kl.18.30.

Ved siden av vanlige årsmøte saker vil vi også gjøre heder og ære på en del personer.

Minner om at man må være medlem i idrettslaget for å være stemmeberettiga.

Vel møtt.

Minner om årsmøtet 25.mars

Postet av Førde IL den 17. Mar 2021

Årsmøte i hovedlaget

Postet av Førde IL den 19. Feb 2021

Jubileumsboka til Førde Idrettslag ute i butikk

Postet av Førde IL den 22. Okt 2020

Jubileumsbok for Førde Idrettslag:
Flott bokslepp for «Den spreke hundreåringen» i Førdehuset onsdag 21 oktober. Godt over to hundre sider spekka med 100 års historie og profilar frå Førde Idrettslag. Stor takk til forfattar Rune Fossum Lillevangstu – her snakkar vi formidlingsevne av høg klasse! Takk også til Selja Forlag for konstruktivt og godt samarbeid.
Boka er å få kjøpt for kr 398,- hos Norli bokhandel, Sport 1 Chatlet Førde, Intersport Erdal Sport, Din Sport , Coop Extra på Kronborg, Førde Fargehandel og Bellis Blomster samt på FIL-huset i Hafstadparken.

Medlems og treningskontingent

Postet av Førde IL den 22. Sep 2020

Ennå en del som ikke har gjort opp seg når det gjelder medlems og/eller treningskontingent. Vi har en mistanke om om at dette beror på en misforståelse og mistanken går på at en del personer har fått ny e-postadresse eller er registrert med en adresse som ikke er i bruk. Hvis så er tilfelle - gå inn på Min Idrett for å endre e-postadresse.